Mia Handmark

Ett liv – Tusen möjligheter

Skriva!

Ikväll har jag skrivit. Mött gamla som nya rädslor. Tänk vad mycket det ryms. Jag möter mig själv i texten och får ur mig det kan känner och många gånger tänker. När jag tänker är jag en liten fegis. Törs liksom inte riktigt tänka klart tanken. Varför? Ibland rädsla för att möta det som kommer upp, ibland blir jag så glad att det bara hoppar över till nästa tanke. Detta kan skapa stress för mig. När jag inte riktigt törs känna och känna in mina tankar. Det har jag gjort ikväll. Mött det jag INTE vill ha och mött det jag VILL ha. Skönt. Befriande. Endorfinerna i kroppen skuttar runt och ler och ger energi. ;)

 

Sov gott vänner och alla andra jag känner! 

Vart vill du..?

Funderar mycket på vad jag vill uppnå i livet.. Har inte det helt klart för mig!

Vad vill du uppnå?

Skrattar till och konstaterar att det är mycket enklare att coacha andra än sig själv! Någon som känner igen sig?

20120921-191712.jpg

Föreläsningar Huskvarna 1-2 sept, Göteborg 8-9 sept

 

Dags för Norrländskan och lämna Norrland och bege sig 100 mil neråt. Bilen är på service nu, skönt att ha den genomgången innan 200 mil ska avverkas på vägarna. Min kära hund följer med som passagerare! Gissa vad jag ska sjunga för honom och det blir säkert inga protester. Annat är det när jag och sambon är ute och åker och jag sjunger.. :P

Till helgen ska jag föreläsa på Livsstilsmässa i Huskvarna! :)

Nästa helg blir det Göteborg :) Och där emellan ska jag hinna hem och gosa på mina barn!

Hoppas även på ett kärt återbesök på SLH!

Take care and be sober ♥

Fantastiskt!

Har sista dygnen fått och lagt till nya vänner på FB. Ja, jag älskar att nätverka och ta del av andra människors liv. Inspireras och glädjas med andra är KUL och givande.

Ni nya (och gamla) som tittar in här på min sida och blogg, Välkommen och tack för att just du finns! :)

Skriv gärna till mig och dela dina tankar med mig. Det berikar verkligen! ♥

MERA!

Jag vill ut mer och föreläsa! Jag vet att mitt budskap är SÅ viktigt och behövligt! Hjälp mig att komma ut på skolan där du har dina barn eller en hälsomässa nära dig! Tipsa mig gärna så bjuder jag dig på en överraskning! ;)

Hem snabbt och tillbaka!

Förbereder mig för att lämna SLH för ett par dagar och åka hem till Östersund för att i morgon hålla min föreläsning för släkt, vänner, bekanta och obekanta! :)

Förberedelserna är i full gång hemma, min mamma fick rycka in och hjälpa nu när jag fick ideén att gå kursen. Tack mamma!

Dessa dagar här i Örebro och utbildningen till Coach har varit fantastiskt lärorikt, intressant och roliga. Ser fram emot att åka hit igen på söndagkväll och slutföra de sista 5 dagarna.

Fyller på rejält med kaffe i kroppen och sätter mig snart på tåget.

Håll tummarna nu för mig i morgon! Och ni som ska komma och lyssna på mig.. Väl mött! :)

Certifierad ICC Coach

ÄNTLIGEN! Den 17 maj bär det av mot Örebro och SLH igen för att gå en coachkurs. Känns otroligt bra och det kommer skapa så mkt för min framtid. Börjar känna den röda tråden jag saknat ett tag, men nu börjar det falla på plats!Det kommer bli ett break för att åka hem och hålla min föreläsning den 20 maj. Kommer bli mkt speciella veckor detta. Både otroligt lärorikt, skoj men det kommer kräva mkt av mig så det gäller att vara förberedd på detoch blicka mot horisonten!

Trevig helg på er alla!