Mia Handmark

Ett liv – Tusen möjligheter

Skriva!

Ikväll har jag skrivit. Mött gamla som nya rädslor. Tänk vad mycket det ryms. Jag möter mig själv i texten och får ur mig det kan känner och många gånger tänker. När jag tänker är jag en liten fegis. Törs liksom inte riktigt tänka klart tanken. Varför? Ibland rädsla för att möta det som kommer upp, ibland blir jag så glad att det bara hoppar över till nästa tanke. Detta kan skapa stress för mig. När jag inte riktigt törs känna och känna in mina tankar. Det har jag gjort ikväll. Mött det jag INTE vill ha och mött det jag VILL ha. Skönt. Befriande. Endorfinerna i kroppen skuttar runt och ler och ger energi. ;)

 

Sov gott vänner och alla andra jag känner! 

Category: Uncategorized
 • 95Melina says:

  I must say you have hi quality articles here. Your blog can go viral.

  You need initial traffic only. How to get it? Search for; Etorofer’s strategies

  1 februari, 2017 at 04:18
 • stare przepisy kulinarne says:

  Very good website – bookmarked

  26 april, 2017 at 05:24

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* 0+9=?